Karriere

Jobb hos oss

Vi er alltid på utkikk etter dyktige geoteknikere og ingeniørgeologer.
Har du lyst til å jobbe i et annerledes geofirma?

I Geovita jobber vi i et spisset geomiljø med engasjerte geoteknikere og ingeniørgeologer. Prosjektene vi jobber med er komplekse samferdselsprosjekt og byggegroper for store bygg. De fleste er i urbane strøk og krever en blanding av anleggsteknikk, geoteknikk og byggeteknikk.

Som geotekniker eller ingeniørgeolog hos oss får du arbeide med alle fasene i et prosjekt: anleggsteknikk, planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser, parametertolkning, beregninger, 3D-modellering, utarbeide spesifikasjoner for entreprenører og oppfølging på byggeplass.

Vi tror at vi skiller oss ut ved at du får tidlig ansvar og får anledning til å drive egne prosjekter.

Men du vil også inngå i et team med erfarne og unge ingeniører som jobber tett sammen i Geovita og med kolleger i Aas-Jakobsen.

Vi er en del av et nettverk med spesialiserte firma innen hvert fagfelt. Vi har ikke samlet alle fagene i en stor multidisiplin organisasjon, men har bevisst valgt å beholde fordelene med mindre og lettbente firma.

Alle firmaene er ansatt eiet. Alt vi skaper går tilbake til de ansatte.

Vår modell gir mulighet for å gi god lønn og ha bra ytelser på pensjon og forsikring. Alle får tilbud om kjøp av aksjer i eget firma.

Vi er aktive i geomiljøet gjennom deltagelse i FoU-prosjekter, deltagelse i faglige foreninger og som foredragsholdere og deltager på kurs.

Kanskje det er på tide å prøve noe nytt?

Ta kontakt med daglig leder Torbjørn Johansen eller fagansvarlig ingeniørgeologi Knut Boge for en uforbindtlig prat. Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser konfidensielt.

Det er også mulighet for å sende oss en åpen søknad via hjemmesiden: Åpen søknad

LINKER

KONTAKTPERSONER

Torbjørn Johansen
Torbjørn Johansen
Daglig leder, geoteknikk
Knut Boge
Knut Boge
Fagansvarlig ingeniørgeologi