Karriere

Jobb hos oss

Vi er alltid på utkikk etter dyktige geoteknikere og ingeniørgeologer.
Har du lyst til å jobbe i et annerledes geofirma?

I Geovita jobber vi i et spisset geomiljø med engasjerte geoteknikere og ingeniørgeologer. Prosjektene vi jobber med er komplekse samferdselsprosjekt og byggegroper for store bygg. De fleste er i urbane strøk og krever en blanding av anleggsteknikk, geoteknikk og byggeteknikk.

Som geotekniker eller ingeniørgeolog hos oss får du arbeide med alle fasene i et prosjekt: anleggsteknikk, planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser, parametertolkning, beregninger, 3D-modellering, utarbeide spesifikasjoner for entreprenører og oppfølging på byggeplass.

Vi tror at vi skiller oss ut ved at du får tidlig ansvar og får anledning til å drive egne prosjekter.

Men du vil også inngå i et team med erfarne og unge ingeniører som jobber tett sammen i Geovita og med kolleger i Aas-Jakobsen.

Vi er en del av et nettverk med spesialiserte firma innen hvert fagfelt. Vi har ikke samlet alle fagene i en stor multidisiplin organisasjon, men har bevisst valgt å beholde fordelene med mindre og lettbente firma.

Alle firmaene er ansatt eiet. Alt vi skaper går tilbake til de ansatte.

Vår modell gir mulighet for å gi god lønn og ha bra ytelser på pensjon og forsikring. Alle får tilbud om kjøp av aksjer i eget firma.

Vi er aktive i geomiljøet gjennom deltagelse i FoU-prosjekter, deltagelse i faglige foreninger og som foredragsholdere og deltager på kurs.

Kanskje det er på tide å prøve noe nytt?

Ta kontakt med gruppeleder for geoteknikk Vegard Woldsengen eller gruppeleder for ingeniørgeologi Stian André Løkken for en uforbindtlig prat. Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser konfidensielt.

Det er også mulighet for å sende oss en åpen søknad.

LINKER

KONTAKTPERSONER

VWO
Vegard Woldsengen
Gruppeleder Geoteknikk
Portrett Stian André Løkken
Stian André Løkken
Gruppeleder Ingeniørgeologi